Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - C(M)ocktails - Alle


Angostura aromatic bitters

Angostura aromatic bitters

Angostura aromatic bitters is een kruidenbitter (44,7%) die in 1824 werd gemaakt als remedie tegen vermoeidheid en maagklachten. Nu wordt hij in kleine hoeveelheden gebruikt in diverse cocktails, zoals: Manhattan, Old Fashioned, Pisco Sour, Zombie,… Af en toe wordt hij ook toegevoegd aan: Bloody Mary, Cuba Libre, Mojito, Punch,…
Buss N° 0,0 Pink Grapefruit

Buss N° 0,0 Pink Grapefruit

Buss N° 0,0 Pink Grapefruit is een alcoholvrije drank die perfect geserveerd kan worden als premium cocktail. Hij heeft de kleur en smaak van roze pompelmoes en is geproduceerd met 100% plantaardige ingrediënten: 100% roze pompelmoes, behandeld water, druivensuiker, citroen, jeneverbes en engelwortel.
Inhoud :50 cl
Buss N° 0,0 Raspberry

Buss N° 0,0 Raspberry

Buss N° 0,0 Raspberry is een alcoholvrije drank die perfect geserveerd kan worden als premium cocktail. Hij heeft de kleur en smaak van donkere framboos en is geproduceerd met 100% plantaardige ingrediënten: 100% framboos, behandeld water, druivensuiker, citroen, jeneverbes en engelwortel.
Inhoud :50 cl
Copperhead Elixir non-alcoholic

Copperhead Elixir non-alcoholic

Net als bij de Copperhead Original start men ook hier met het weken van de plantaardige ingrediënten om de typische “Copperhead-smaak” te bekomen. Na het fermenteren worden hoog kwalitatieve extracten toegevoegd om de smaak te perfectioneren. Dit alcoholvrij levenselixir met kruidige nuances is nauwelijks te onderscheiden van de echte gin.
Inhoud :50 cl
Crodino Blondo

Crodino Blondo

Crodino Blondo, dé Italiaanse, niet-alcoholische aperitief!, geproduceerd met een infusie van specerijen, hout, wortels en kruiden van topkwaliteit. Deze diepgele drank met oranje schittering openbaart aroma’s van sinaasappel en fruit met frisse, kruidige accenten. In de unieke smaak met verkwikkende bubbels ontdek je een vleugje citrus en toetsen van sinaasappel. De intrigerende, bittere smaak evolueert naar aromatische, complexe tonen. Ook in de afdronk proef je citrus, kruiden en hout.
Inhoud :10 cl
Crodino Rosso

Crodino Rosso

Crodino Rosso, dé Italiaanse, niet-alcoholische aperitief!, geproduceerd met een infusie van specerijen, hout, wortels en kruiden van topkwaliteit. Deze helder rode drank met schittering van granaatappel openbaart aroma’s van citrusachtige bloedsinaasappel en kruidige accenten. In de verrassende smaak met verkwikkende bubbels ontdek je vers bloedappelsiensap in combinatie met de typische kruidige bitterheid van Crodino.
Inhoud :10 cl
Funny Bitter to mix

Funny Bitter to mix

Funny is een gamma van niet-alcoholische sterke dranken om thuis je favoriete cocktail te creëren. Funny Bitter heeft een bittere smaak met aromatische kruiden. Je neemt 1/3 Funny Bitter en voegt 2/3 sinaasappelsap bij.
Inhoud :70 cl
Funny Piña Colada to mix

Funny Piña Colada to mix

Funny is een gamma van niet-alcoholische sterke dranken om thuis je favoriete cocktail te creëren. Funny Piña Colada heeft de smaak van kokosnoot en ananas. Je neemt 1/3 Funny Piña Colada en voegt 2/3 melk bij.
Inhoud :70 cl
Funny Pisang to mix

Funny Pisang to mix

Funny is een gamma van niet-alcoholische sterke dranken om thuis je favoriete cocktail te creëren. Funny Pisang is een bananenlikeur. Je neemt 1/3 Funny Pisang en voegt 2/3 sinaasappelsap bij.
Inhoud :70 cl
Funny Spritz to mix

Funny Spritz to mix

Funny is een gamma van niet-alcoholische sterke dranken om thuis je favoriete cocktail te creëren. Funny Spritz is bitter-zoet met tonen van sinaasappel en sinaasappelschil. Je neemt 1/3 Funny Spriz en voegt 2/3 bruisend water bij.
Inhoud :70 cl