Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Andere speciaalbieren


'n Toeback 4

'n Toeback 4

Kleur: Diep blond Geur: Witte druif & rood fruit Smaak: Aangenaam bitter Afdronk: Straf, maar fris
Alcohol :9,0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :De Scheldebrouwerij
Achel Blond

Achel Blond

Achel 8 Blond wordt gebrouwen in de abdij de Achelse Kluis en is een sterk blond bier met een alcoholpercentage van 8%. De aroma’s zijn zoet en hoppig, de smaak vol en licht fruitig. De afdronk biedt een comfortabele bitterheid.
Alcohol :8,0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :VZW Sint Benedictusabdij
Achel Bruin

Achel Bruin

Achel 8 Bruin wordt gebrouwen in de abdij de Achelse Kluis en is een diepbruin trappistenbier met een alcoholpercentage van 8%. In de neus onderscheiden we zoethout, anijs en gedroogd fruit. De zachte, volle smaak met sporen van karamel en fruit groeit naar een krachtige afdronk met een aangenaam bittere toets.
Alcohol :8,0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :VZW Sint Benedictusabdij
Antigoon

Antigoon

Antigoon is een helder, goudblond degustatiebier, dat zijn naam dankt aan de Antwerpse legende van de reus Antigoon. De neus kunnen we beschrijven als licht bloemig en fruitig, waarbij we denken aan appel en citrusvruchten, aangevuld met een vleugje kruidigheid. De smaak start licht zoet om over te gaan naar een moutige, volle body en los te barsten in een zacht bittere afdronk.
Alcohol :7,0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brouwerij The Musketeer
Bar Belge

Bar Belge

Bar Belge combineert het beste van het bier: Het ruikt donker, oogt amber en smaakt blond. In de neus zijn we verrast door een bom van kruiden en geroosterde mout. Smaakewijs vullen de bittere hop en de levendige kruiden elkaar aan. Kortom Bar Belge is met zijn 6% alcoholgehalte een elegant bier met een zinderende finale.
Alcohol :6,0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Bar Belge
Barbar  Blond

Barbar Blond

Barbãr Blond is een goudkleurig degustatiebier bereid op basis van mout, zachte tarwe en honing. Het is de honing die heel sterk aanwezig is zowel in de neus als in de smaak, en wordt aangevuld met toetsen van bloemen, kruiden en citrusvruchten. Het resultaat is een zacht, lichtzuur, verfrissend bier met een subtiele afdronk, niet bitter.
Alcohol :8,0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brasserie Lefebvre
Barbar Bok

Barbar Bok

De Barbãr Bok is net als zijn grote blonde zus gebrouwen op basis van mout, zachte tarwe en honing. Het verschil is dat men voor Barbãr Bok donkere moutsoorten heeft gebruikt, wat zowel voor de donkere kleur zorgt als voor de aanwezigheid van geraffineerde, gebrande aroma’s die neigen naar karamel en chocolade. De afdronk is fruitig, licht pikant en niet bitter.
Alcohol :8,5 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brasserie Lefebvre
Beer van Brugge 12

Beer van Brugge 12

Beer van Brugge 12 is een” beer” van een bier, een stevige amberkleurige tripel, gebrouwen met single malt whisky-mout, ongefilterd en met hergisting op de fles. Beer van Brugge 12 is een zoet 12-gradenbier dat verrassend vlot binnengaat en stevig binnen komt, maar stevig is van smaak.
Alcohol :12,0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Beer van Brugge
Beer van Brugge 6.0

Beer van Brugge 6.0

Beer van Brugge 6.0 is een sterk bier waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van de meest zorgvuldig geselecteerde mouten en hopsoorten. Het bier is ongefilterd, waardoor het een iets donkerdere kleur heeft dan traditionele blonde Belgische bieren. Het familierecept is ongewijzigd gehouden, dus er zijn geen extra suikers, water of andere toevoegingen. Deze gouden dorstlesser is een tripel van hoge gisting met een stevige, volle smaak en een verfrissende citrustoets.
Alcohol :6,0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Beer van Brugge
Beer van Brugge 8.9

Beer van Brugge 8.9

Beer van Brugge 8.9 is het originele “Beer van Brugge”, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van de meest zorgvuldig geselecteerde mouten en hopsoorten. Het is een legendarisch donkerblond bier, gebrouwen volgens het originele familierecept, dus er zijn geen extra suikers, water of andere toevoegingen. Het is een delicieuze tripel met body en vol van smaak.
Alcohol :8,9 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Beer van Brugge