Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Andere speciaalbieren


Antigoon

Antigoon

Antigoon is een helder en goudblond bier met een romige schuimkraag van zeer fijne belletjes. In de neus worden we een aangenaam licht fruitig aroma waar van appel, bloemen en citrusvruchten met een vleugje kruidigheid. De licht-zoete volle aanzet en zeer evenwichtig afgeronde body blijft mooi hangen en dan komen de iets droge kruidige toetsen naar boven, eindigend in een zacht-bittere afdronk. De aanwezige aroma's en smaken zijn zeer mooi in balans met elkaar en deinen na de laatste slok langzaam weg, wat het bier zo mooi aangenaam drinkbaar maakt.
Alcohol :7 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brouwerij The Musketeer
Bar Belge

Bar Belge

Bar Belge combineert het beste van het bier: Het ruikt donker, oogt amber en smaakt blond. In de neus zijn we verrast door een bom van kruiden en geroosterde mout. Smaakewijs vullen de bittere hop en de levendige kruiden elkaar aan. Kortom Bar Belge is met zijn 6% alcoholgehalte een elegant bier met een zinderende finale.
Alcohol :6%
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Bar Belge
Bar Blanche

Bar Blanche

Bar Blanche is een smaakbommetje. Met haar volle moutsmaak kan ze elke witbier-liefhebber overtuigen. Bar Blanche heeft een bloemig parfum met een toets van tarwe en koriander. De smaak is volmondig kruidig en verfrissend met een zilte nuance mede afkomstig van Yuzu. Ideaal als aperitief!
Alcohol :5,8%
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Bar Belge
Barbar  Blond

Barbar Blond

Barbãr is een goudkleurig bier met een smeuïge schuimkraag en een krachtige neus. De smaak van honing is duidelijk aanwezig en werd rijkelijk gecombineerd met toetsen van bloemen, kruiden en citrusvruchten. De aanzet is breed, maar niet zwaar dankzij het gebruik van zachte tarwe. De honingsuiker die men tijdens het koken van de mout toevoegt, wordt gegist en dus omgezet in alcohol. Het resultaat is een zacht, maar niet gesuikerd bier met een lichtzure toets die zorgt voor een verfrissende smaak. De afdronk is subtiel en geraffineerd, maar niet bitter.
Alcohol :8.0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brasserie Lefebvre
Barbar Bok

Barbar Bok

Net als zijn grote blonde zus Barbãr is het oorspronkelijke recept van dit stevige bruine bier gebaseerd op mout, zachte tarwe en honing. Met zijn neus van honing- en kruidtoetsen is dit bier dan ook goed vergelijkbaar met Barbãr. Het verschil zit hem echter in de toetsen van fruit, mout en chocolade. Ook de alcohol is duidelijk, doch niet te nadrukkelijk aanwezig. De afdronk is lang, fruitig, licht pikant en niet bitter.
Alcohol :8.5 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brasserie Lefebvre
Beer van Brugge 12

Beer van Brugge 12

Beer van Brugge, Brute Belgian Beers, 12%, is een stevige, amberkleurige tripel, gebrouwen met single malt whisky-mout, ongefilterd en met hergisting op de fles. Zijn smaak is verrassend stevig en licht zoet.
Alcohol :12%
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Beer van Brugge
Beer van Brugge 6.0

Beer van Brugge 6.0

Beer van Brugge, Brute Belgian Beers, 6 %, is een goudkleurige, vlot drinkende tripel van hoge gisting met een stevige, volle smaak en een verkwikkende citrustoets.
Alcohol :6%
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Beer van Brugge
Beer van Brugge 8.9

Beer van Brugge 8.9

Beer van Brugge, Brute Belgian Beers, 8.9 %, is een legendarisch donkerblond bier van hoge gisting, gebrouwen volgens het originele familierecept. Het is een tripel met body en een volle smaak.
Alcohol :8.9%
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Beer van Brugge
Bière des Amis

Bière des Amis

een karaktervol goudblond bier, zacht en smeuïg met een aangename lichte, bittere nasmaak.
Alcohol :5,8%
Inhoud :33cl - 66cl
Blonde Stoot

Blonde Stoot

Blond bier zonder streken Goudblond, licht, vrolijk, gemakkelijk en toch vol smaak. Blonde Stoot is een blondje dat iedereen wel ziet zitten. Ze is er graag bij op een terras, maar ook bij een etentje of feestje steelt ze de show. •Ingrediënten: water, gerstemout, haver, hop, gist •Bier van hoge gisting met hergisting op fles en smaakevolutie •Volgens ons recept gebrouwen door brouwerij Anders! in Halen
Alcohol :5%
Inhoud :33cl
Brouwerij :Cabardouche