Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Sterke drank - Aperitieven


7 Sins Vermouth Envy

7 Sins Vermouth Envy

Iedereen heeft zijn zonde, ook jij? 7 Sins Drinks brengt 7 zonden op de markt waarvan Pride, hun Gin, de eerste is. Maar ze blijven niet enkel bij Gin... Dit is de Vermouth Envy De andere 6 zonden zullen telkens qua kleur en smaak het verschil maken. Elke zonde wordt een deugd! De tweede zonde van 7 SINS is dus een semi-dry white vermouth die een frisse citrus aanzet heeft. Heerlijk puur of in combinatie met een premium Ginger Ale.
Aperol

Aperol

Aperol Spritz 3x17,5cl (ready to serve)

Aperol Spritz 3x17,5cl (ready to serve)

Het heerlijke Italiaanse aperitief, nu in deze handige ready to serve flesjes! De heerlijke verfrissende smaak van Aperol Spritz, vind je ook in deze handige flesjes terug. Enkel nog uitgieten, ijs toevoegen en genieten maar!
Batida De Coco

Batida De Coco

Bols Apricot Brandy

Bols Apricot Brandy

Een blend van verschillende kruiden en speciaal geselecteerde cognacs zijn bijeen gebracht in deze Bols variant. De combinatie geeft een intense smaak en aroma van abrikozen zoals je nog nooit hebt geproefd.
Bols Banana

Bols Banana

Bols Blue Curaçao

Bols Blue Curaçao

Bols Cacao Brown

Bols Cacao Brown

Bols heeft voor deze Cacao Brown likeur enkel gebruik gemaakt van de beste, geroosterde, cacao bonen die er beschikbaar zijn. Bij opening van de fles vult de kamer zich met heerlijke aroma’s van cacao, aroma’s waar subtiele hints van speciale kruiden aan zijn toegevoegd om het net dat beetje extra te geven. Een topper wat ons betreft!
Bols Dry Orange

Bols Dry Orange

BOLS Dry Orange Curaçao is een donkere sinaasappellikeur, gearomatiseerd met distillaat van Curaçao-sinaasappelschil en een vleugje rum. De likeur heeft een fijne citrussmaak, die in combinatie met de fruitige, zoete tonen een droge en stevige afdronk geeft. Signature cocktail: Aged Mai Tai
Bols Elderflower

Bols Elderflower

Bols Elderflower is een heldere likeur gemaakt met behulp van de crèmekleurige honinggeurende bloesems van de vlier, ook wel de Sambucus nigra. De vlierboom bloeit in de vroege zomer met fris en enigszins sappige bloemen geven Bols Elderflower een echt vers en geurig aroma. Het aangename aroma en het volle boeket vangen het gevoel van een mooie zomerse dag. Bols Vlierbloesem heeft de perfecte balans in zoetheid, smaak en alcoholgehalte. Het is het ideale ingrediënt voor beroemde cocktails zoals de Elderflower Collins en is ook heerlijk over ijs of geserveerd met tonic water.