Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Bubbels - Cider


Aperol Spritz

Aperol Spritz

Aperol Spritz is het iconische sinaasappel aperitief met luchtige en vrolijke vibes. De smaak van sinaasappel is onmiskenbaar aanwezig, fris, fruitig en bitterzoet.
Verpakking :17,5 cl
Cider Ruwet

Cider Ruwet

Cidre Ruwet is een Belgische, artisanale cider, die wordt geproduceerd met 100% vers sap van Jonagolden-appels met een unieke, biologische gist. Zijn helder gele kleur en appelfrisse geur begeleiden de fruitige smaak, waar naast appel ook tonen van druiven en limoen te bespeuren zijn. In de evenwichtige afdronk zijn ook zachte tannines aanwezig.
Verpakking :33 cl
Strongbow Elderflower

Strongbow Elderflower

Strongbow Elderflower is een heerlijke combinatie van appels en subtiele, florale aroma’s van vlierbloesem met een ondertoon van limoen, die ook aanwezig is in de afdronk. Hij is glutenvrij en heeft een alcoholpercentage van 4,5 %. Best serveren met ijs.
Verpakking :33 cl
Strongbow Gold Apple

Strongbow Gold Apple

Strongbow Gold Apple is een heerlijke appelcider, goud van kleur, licht zoet van smaak met een verfrissende toets van groene appel en een zachte, elegante afdronk. Hij is glutenvrij en heeft een alcoholpercentage van 4,5 %. Best serveren met ijs.
Verpakking :33 cl
Strongbow Red Berries

Strongbow Red Berries

Strongbow Red Berries is een heerlijke combinatie van appels en diverse rode vruchten, een subtiele noot van limoen en een aangename finish van aardbei. Hij is glutenvrij en heeft een alcoholpercentage van 4,5 %. Best serveren met ijs.
Verpakking : 33 cl
Strongbow Red Berries 0,0%

Strongbow Red Berries 0,0%

Strongbow Red Berries 0.0 % is de alcoholvrije versie van Strongbow, een heerlijke combinatie van appels en diverse rode vruchten, een subtiele noot van limoen en een aangename finish van aardbei. Hij is glutenvrij en best serveren met ijs.
Inhoud :33 cl
Strongbow Rosé Apple

Strongbow Rosé Apple

Strongbow Rosé is een unieke combinatie van appelcider en dieprood vruchtvlees van appels om zijn roze kleur te verkrijgen. Een verfrissende cider met een subtiele, droge afdronk. Hij is glutenvrij en heeft een alcoholpercentage van 4,5 %. Best serveren met ijs.
Verpakking :33 cl
The Good Cider Dry Apple

The Good Cider Dry Apple

The Good Cider Dry Apple is een helder gele, Spaanse cider met een zuivere geur en intense smaak van sappige groene appels. Toch proeven we een ideale balans tussen zuur en zoet.
Verpakking :33 cl