Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Whisky - Ierse blend


Bushmills Irish Whiskey

Bushmills Irish Whiskey

Alcohol :40°
Jameson

Jameson

Alcohol :40°
Jameson Black Barrel

Jameson Black Barrel

Jameson Black Barrel is een heerlijke blend van rijke pot still en graan whisky's die hebben mogen rijpen op Sherry en Bourbon vaten, door de extra verkoling van de Bourbon vaten krijgt hij een geconcentreerde smaak. In het aroma komen heerlijke aroma's van toffee en butterscotchkoekjes naar boven, sappige vruchten zoals nectarines, abrikozen en rijpe appels met een goede sneer van de sherry vaten. Een heerlijke whisky met net iets meer pit dan de normale Jameson wat natuurlijk komt door de unieke lagering in de extra verkoolde vaten, hij heeft de heerlijke vanille zoetheid een goed gebalanceerde afwerking in de afdronk, glad, zacht en met een intens rijke finish.
Alcohol :40 °
Liberties Copper Alley

Liberties Copper Alley

Liberties Copper Alley is een mooie 10 jaar oude whisky met een lange geschiedenis, deze whisky heeft mogen rijpen op bourbon vaten en heeft een finish op sherry vaten gekregen waardoor er een heerlijke whisky is ontstaan met een fijn sherry aroma welke ook terug te vinden is in de smaak.
Alcohol :46 °
Liberties Oak Devil

Liberties Oak Devil

The Dublin Liberties Oak Devil is een non-chill filterd Irish Whiskey van 46% en is een blend van malts en grain whiskey's die voor drie jaar hebben gerijpt op Bourbon Vaten. De duivel staat voor een legende van een losbandige wijk van de stad die bekend staat als 'de hel' tijdens de jaren 1700. De Oak Devil is een soepele en pittige premium whiskey die gedistilleerd en gerijpt is in Ierland.
Alcohol :46 °
Paddy

Paddy

Alcohol :40°
Tullamore Dew

Tullamore Dew

Alcohol :40°