Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Sterke drank - Jenevers


Alcohol 96°

Alcohol 96°

Filliers Zuivere Alcohol heeft een alcoholpercentage van 96% en is niet gemaakt voor consumptie in de pure vorm, maar wel voor allerhande bereidingen in de keuken.
Berentzen Apfelkorn

Berentzen Apfelkorn

Berentzen Apfelkorn is een frisse, zoete jenever, nog gestookt volgens de oude traditie en bereid met échte, sappige appels. Je kan hem puur drinken, “on the rocks” of in een mix met bruiswater, appelsap of cassis.
Berentzen Saurer Apfel

Berentzen Saurer Apfel

Berentzen Saurer Apfel is een frisse en fruitige appeljenever, iets zuurder van smaak dan de originele Apfelkorn door het gebruik van Granny Smith appels. Heerlijk om lekker koud te drinken en toch niet té sterk met zijn 16% alcoholgehalte.
Berentzen White Chocolate Macademia

Berentzen White Chocolate Macademia

Berentzen White Chocolate Macademia is een unieke likeur uit Duitsland met de heerlijk romige smaak van smeltende, witte chocolade en accenten van Macadamianoten. De mooie, crème-kleurige fles doet denken aan kerst. Suggestie van Berentzen: drink deze “white chocolate” met hete melk!
Berentzen Yummy Donut Likör

Berentzen Yummy Donut Likör

Berentzen Yummy Donut Likör is een unieke, Duitse likeur, chocoladebruin van kleur, met de smaak en aroma’s van donuts en chocolade. Deze zoete, volle smaak blijft je volgen tot de aangenaam lange finish. Geniet ervan puur en ijskoud of als een zoete toets in je cocktail.
Bokma Jonge Graangenever

Bokma Jonge Graangenever

Bokma Jonge Graangenever was de eerste jonge jenever die voor 100% gestookt werd uit granen als rogge, tarwe en maïs, en dit volgens het oude, geheime familierecept. Het is een Nederlandse, licht moutige jenever met subtiele tonen van jeneverbes en licht kruidige noties.
Bokma Oude Friesche Graangenever

Bokma Oude Friesche Graangenever

Bokma Oude Friesche Graangenever is een Nederlandse jenever, bereid volgens het authentieke, geheime familierecept. Hij verkrijgt zijn typerende smaak door toevoeging van moutwijn. Het aromatisch kruidenmengsel van onder andere angelica, jeneverbes, zoethout, steranijs, kruidnagel en dille geeft deze Bokma Oude Genever een kruidige, zachte smaak.
Bols Corenwijn

Bols Corenwijn

Bols Corenwijn is een gerijpte blend van kruiden en het unieke Bols moutdistillaat van tarwe, rogge, maïs en jeneverbes. Deze jenever rijpt gedurende 2 jaar in Franse eikenhouten vaten , zo verkrijgt hij zijn heerlijke smaak met mout- en houttonen en een delicate afdronk van onder andere kaneel, pijnboom en honing. Deze Bols Corenwijn drink je het beste puur en op kamertemperatuur of als een “kopstoot” bij een biertje.
Bols Jonge Graangenever

Bols Jonge Graangenever

Bols Jonge Graangenever is een bijzonder zachte jenever, gemaakt van jeneverbes en een licht kruidenextract, geblend met het unieke Bols moutdistillaat van tarwe, rogge en maïs. Dit moutdistillaat wordt extra lang gefermenteerd en drie keer gedistilleerd in koperen ketels voor zijn unieke moutsmaak te verkrijgen, met hints van jeneverbes, zoethout, abrikoos en citrus. Deze Jonge Bols drink je ijskoud, als een “kopstoot” bij een biertje of in een mix met cola.
Bols Zeer Oude Genever

Bols Zeer Oude Genever

Bols Zeer Oude Genever is een zachte jenever meteen rijke smaak van granen, gemaakt op basis van een het unieke Bols moutdistillaat van tarwe, rogge, maïs en jeneverbes. Dit moutdistillaat wordt extra lang gefermenteerd en drie keer gedistilleerd in koperen ketels voor zijn unieke smaak van granen te verkrijgen, met lichte fruittonen en hints van jeneverbes. Deze Zeer Oude Bols drink je het beste puur en op kamertemperatuur of als een “kopstoot” bij een biertje.