Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Bubbels - Prosecco


 Balbinot Brut rosé

Balbinot Brut rosé

Deze Italiaanse Prosecco Balbinot Brut Rosé is afkomstig uit Veneto en wordt geproduceerd met verschillende druivensoorten: Chardonnay, Pinot Noir. Opvallend is de intense geur van orchideeën, viooltjes, wilde aardbeien, kleine frambozen en rijpe kersen. De kruidige en verfrissende smaak evolueert naar een lange, zuivere afdronk om van te genieten om een gezellige zomeravond.
Verpakking :75 cl
Balbinot Brut

Balbinot Brut

Deze Italiaanse Prosecco Balbinot Brut is afkomstig uit Veneto en wordt geproduceerd met verschillende druivensoorten: Chardonnay, Glera, Pinot Bianco. Hij is licht geel-groen van kleur. In de neus merken we groene appel, peer en een tintje honing. De smaak is eerder droog en fris met fruitige aroma’s en een vleugje vers brood en bittere amandel.
Verpakking :75 cl
Manzane Springo Blue Conegliano

Manzane Springo Blue Conegliano

Manzane Springo Blue Conegliano wordt geproduceerd met 100% Glera-druiven uit een specifieke wijngaard waar een kleinere hoeveelheid druiven per hectare groeit, die met de hand geoogst wordt. Deze Prosecco Superiore Springo Blue wordt geproduceerd in de gemeente Vittorio Veneto, gehucht Formeniga (Noord-Italië). Zijn strogele kleur met subtiele kraaltjes onthullen aroma’s van appel, lelietje-van-dalen, salie en tijm, limoen en sinaasappel. In de mond is hij erg droog, hoog in zuurgraad, fris en fruitig, met ook een notie romigheid. De frisse en fruitige smaken blijven aanhouden tot in een aangenaam lange afdronk.
Verpakking :75 cl
Martini Prosecco

Martini Prosecco

Martini Prosecco Brut is afkomstig uit het dorpje Prosecco in de heuvels van Treviso en aan de voet van de zonovergoten hellingen waar de Glera-druif groeit. Hier vind je het ideale klimaat en door een tweede gisting toe te passen wordt de smaak nog meer opgewaardeerd. Zijn sprankelende smaak van appel, banaan en tijm kunnen iedereen bekoren als aperitief.
Verpakking :75 cl
Motivo Prosecco Millesimato

Motivo Prosecco Millesimato

De Glera-druiven uit de heuvels van Treviso voor deze Borgo Molino, Motivo Millesimato Prosecco zijn zorgvuldig geselecteerd en zorgen voor een mooie, strogele kleur en een perfecte, goed gestructureerde perlage. De aroma’s zijn subtiel fruitig met een accent van witte bloemen en bieden een licht zoete smaak. Voor een Millesimato worden slechts druiven van één oogstjaar gebruikt en geen blend van verschillende jaren, hierdoor kan de smaak van jaar tot jaar sterker verschillen.
Verpakking :75 cl
Motivo Prosecco Rosé

Motivo Prosecco Rosé

De Motivo Rosé van Borgo Molino is een spumante uit Veneto (Noord-Italië) geproduceerd met druiven van Glera, Raboso en Pinot Noir. Kenmerkend zijn een fijne, langdurige perlage enintens fruitige aroma’s van framboos, aardbei en rozen. Zijn verkwikkende, dynamische, fruitige smaak maakt hem een heerlijk aperitief.
Verpakking :75 cl