Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Wijnen - Rood


3 Passo BIO Rosso

3 Passo BIO Rosso

Aangename, volle wijn met geuren van rijp, gedroogd fruit en mokka.
Land :Italië
Druif :Primitivo, Negroamaro en sangiovese
Gastronomie :Bij smaakrijke gerechten en rood vlees.
Amarone della Valpolicella Classico

Amarone della Valpolicella Classico

Amarone della Valpolicella Classico is een rode Amarone-wijn uit de traditionele Classico-zone van Valpolicella in Veneto, geproduceerd met voornamelijk Corvina-druiven en Rondinella- en Molinara-druiven. De druiven worden gedroogd om hun suikers en smaak te concentreren, wat resulteert in een rijk gelaagde, weelderige wijn van uitstekende kwaliteit, met decadente smaken van donker fruit, kruiden, tabak, koffie en chocolade. Ze warme, volle en krachtige smaak groeit uit in een lange afdronk.
Land :Italië
Druif :Corvina, Rondinella, Molinara
Azabache tempranillo graciano Reserva

Azabache tempranillo graciano Reserva

Zachte, volle wijn met lichte houttoets en romige afdronk
Land :Spanje
Druif :70% Tempranillo, 30% Graciano
Gastronomie :Wild, rood vlees en gerijpte kazen.
Bree Merlot

Bree Merlot

Fruitige wijn, met een licht kruidig aroma
Land :Frankrijk
Druif :Merlot
Gastronomie :Bij kaas, vlees of genietwijn
Château Latour de Rissac

Château Latour de Rissac

Kort gerijpte, vlotte wijn met lichte houttoets
Land :Frankrijk
Druif :40% Syrah,20% Merlot,20% Grenache, 10% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon
Gastronomie :Rood vlees en gerechten met sauzen
Château Lestage Simon

Château Lestage Simon

Château Lestage Simon Haut-Médoc is een wijn met een prachtige medium tot diep rood-paarse kleur. Hij heeft een complexe en fruitige neus (vooral rood fruit) met een licht kruidige toon van lavendel en zelfs een vleugje tabak. Zijn smaak is rijk en evenwichtig, fruitig en elegant met aroma ’s van zoethout en braambes. De tannines zijn matig aanwezig.
Land :Frankrijk
Druif :95% Merlot, 2% Cabernet Sauvignon, 3% Petit Verdot
Gastronomie :Lekker bij rood vlees, lam en kaasschotels
Chateau Haut Colombier

Chateau Haut Colombier

Rood fruit en zwarte bessen in harmonie met gebrande mokka. Volle, rijke en fruitige mond ondersteund door een stevige structuur doch geen tannines.
Land :Frankrijk
Druif :Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec
Chateau Laurens Le Haut BIO

Chateau Laurens Le Haut BIO

Dieprode kleur. Complexe aroma's van rood fruit en zwarte bessen. Soepele wijn met rijpe en zachte tannines.
Land :Frankrijk
Druif :40% Syrah, 40% Grenache, 20% Mourvèdre
Gastronomie :Bij vlees en kazen.
Chateau Martinot bordeaux rouge

Chateau Martinot bordeaux rouge

Mooie soepele aanzet, krachtig, maar tevens fruitig en fluwelig. Lekker lang in de mond , met goede versmolten tannines.
Land :Frankrijk
Druif :70% Merlot,15%Cabernet Sauvignon,15% Cabernet Franck
Gastronomie : Bij rundsgebraad, eendeborstfilet en kazen
Cielo Merlot

Cielo Merlot

Robijnrood, fruitig en ronde smaak
Land :Italië
Druif :Merlot
Gastronomie :Voor de volledige maaltijd, in het bijzonder rood vlees