Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Whisky - Schotse blend


Ainslie's

Ainslie's

Alcohol :40°
Ballentine's Finest

Ballentine's Finest

Alcohol :40°
Black & White

Black & White

Alcohol :40°
Chivas Regal 12 years

Chivas Regal 12 years

Alcohol :40°
Chivas Regal Mizunara

Chivas Regal Mizunara

De eerste Schotse whisky ter wereld* die selectief gerijpt is in Japanse eiken Mizunara-vaten. Chivas Mizunara is een perfecte combinatie van Schots ambacht en Japanse traditie, wat zorgt voor een wereldse blend. Een buitengewoon aantrekkelijke whisky, met een vleugje pit. Omdat succes in whiskey een blend is, net zoals in het leven.
Alcohol :40%
Streek :Aberdeen
Cutty Sark

Cutty Sark

Alcohol :40°
Dewar's 12 years

Dewar's 12 years

Bijzondere mooie blend van meer dan 40 verschillende top whisky’s uit Schotland. Dit is een licht rokerige whisky met mooie zoete aroma's die tamelijk complex zijn. Honing heeft de overhand in deze whisky. DEWAR’S master blender pioneerde het unieke «Double-ageing» proces, dit houdt in dat de whisky na het blenden niet direct gebotteld wordt, zoals gangbaar is, maar dat de blend weer terug gaat in eikenhouten vaten en verder rijpt voor 6 maanden lang. Deze extra stap zorgt voor een duidelijk zachtere, meer gebalanceerde en diepere smaak. Niet voor niets is DEWAR’S de meest bekroonde blend ter wereld.
Alcohol :40°
Dewar's 15 years

Dewar's 15 years

DEWAR’S master blender pioneerde het unieke «Double-ageing» proces, dit houdt in dat de whisky na het blenden niet direct gebotteld wordt, zoals gangbaar is, maar dat de blend weer terug gaat in eikenhouten vaten en verder rijpt. Deze extra stap zorgt voor een duidelijk zachtere, meer gebalanceerde en diepere smaak. Niet voor niets is DEWAR’S de meest bekroonde blend ter wereld. Honing, huisgemaakte to¬ffee appels en fudge. Warm, boterachtig en zacht. Sappige sultanarozijnen en verse citrus met een vleugje vanille. Helder, vol en levendig. Gesmolten karamel met een hint van eikenhout. Rond, zacht en langdurig.
Alcohol :40°
Dewar's 18 years

Dewar's 18 years

Bekroond met de prijs voor “Best Blended Scotch Whisky in the World 2007”, met zo een prijs weet je dat het een goede whisky moet zijn. Een zoete en zachte whisky met aangename notities van butterscotch en amandelen. Op de neus zijn er plantaardige aroma’s die droog en fris aandoen met zoete hints van amandelen en marsepein en een delicaat vleugje vanille. In de mond bevat deze whisky een fris en romig smakenpalet van planten met hints van kruidnagel, biscuit en een vleugje turf. De afdronk is lang en aanhoudend met een ietwat droog einde.
Alcohol :40°
Dewar's signature

Dewar's signature

Alcohol :40°