Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Bubbels - Schuimwijnen


Appalina Chardonnay Alcoholvrij

Appalina Chardonnay Alcoholvrij

Appalina Chardonnay is een Duitse, alcoholvrije schuimwijn, strogeel van kleur met mooie reflecties. Aroma’s van tropisch fruit, perzik en lychee zijn perfect in balans met de geraffineerde, verfrissende smaak. Wijnhuis Appalina is er in geslaagd om een lekkere alcoholvrije schuimwijn te produceren door op basis van traditionele wijn via een moderne techniek, de eigenschappen van de druif beter te bewaren.
Verpakking :75 cl
JP. Chenet Chardonnay Sparkling 0,0%

JP. Chenet Chardonnay Sparkling 0,0%

Bij de JP. Chenet Chardonnay Sparkling 0.0 zorgt de tweede gisting gedurende zes maanden voor een aangename complixiteit. Achter de licht gele kleur met zacht groene highlights bespeuren we een expressief boeket met delicate tonen van limoen en florale hints. De smaak is fris en levendig met een perfecte harmonie tussen fruitig en zurig.
Inhoud :75 cl
JP. Chenet Ice Edition

JP. Chenet Ice Edition

JP. Chenet Ice Edition is de ultieme “on ice”-ervaring en bezorgt je alle sensaties: van fris en zacht tot fruitig en zoet! De licht goudkleurige bubbels verbergen aroma’s van bloemen, wit fruit, citrus en tonen van amandel en hazelnoot. In de finish duiken er dan tinten van geroosterde amandelen op.
Verpakking :20 cl / 75 cl
JP. Chenet Ice Edition Pink

JP. Chenet Ice Edition Pink

JP. Chenet Ice Edition Pink is de ultieme “on ice”-ervaring en bezorgt je alle sensaties: van fris en zacht tot fruitig en zoet! De licht roze kleur met dansende bubbels verbergt aroma’s van verse aardbeien, kersen en frambozen. Ook bij deze Pink Edition treffen we in de afdronk tinten geroosterde amandelen aan.
Verpakking :20 cl / 75 cl
JP. Chenet Pinot Noir Sparkling 0.0

JP. Chenet Pinot Noir Sparkling 0.0

JP. Chenet Pinot Noir Sparkling 0.0 is een rosé-kleurige mousserende wijn met delicate aroma’s van framboos, aardbei en zwarte bes, verrijkt met kruidige tonen, typisch voor de Pinot Noir.
Verpakking :75 cl
JP. Chenet Sparkling Brut

JP. Chenet Sparkling Brut

JP. Chenet Sparkling Brut, gekleed in rood en zwart, is een bijzondere, mousserende rijpe wijn, goudkleurig met delicate bubbels en groene reflecties. Zijn licht fruitig boeket met nuances van wit fruit en brioche vormt een harmonieus samenspel met de frisse, fruitige smaken van abrikoos en witte perzik. Het geheel is een krachtige, evenwichtige, elegante, mousserende, rijpe wijn.
Verpakking :20 cl
Julien Delaporte Brut Réserve

Julien Delaporte Brut Réserve

Julien Delaporte Brut Réserve is een Luxemburgse, mousserende wijn, geproduceerd met verschillende druivensoorten: Pinot Blanc, Riesling en Chardonnay. Kenmerkend zijn de aangename pareling, een fijne mousse en delicate, frisse aroma’s met aangename zuren.
Verpakking :75 cl
Martini Bellini Peach Taste

Martini Bellini Peach Taste

Martini Bellini is een sprankelende cocktail op basis van verschillende witte Italiaanse wijnen gecombineerd met delicate aroma’s van verfrissende, witte perzik. Hij wordt geproduceerd met enkel natuurlijke ingrediënten en je kan er best met veel ijs van genieten.
Verpakking :75 cl
Vintense "Fine Bulles" Blanc

Vintense "Fine Bulles" Blanc

Vintense “Fines Bulles” Blanc is een sprankelende, licht mousserende, alcoholvrije wijn met een helder gele kleur en groene reflecties. Het harmonieuze en geraffineerde dankt deze wijn aan de aroma’s en soepele smaken van perzik en citroenachtige muskaat, die blijven aanhouden in de afdronk.
Inhoud :20 cl / 75cl
Vintense "Fine Bulles" Rosé

Vintense "Fine Bulles" Rosé

Vintense “Fines Bulles” Rosé is een sprankelende, licht mousserende, alcoholvrije wijn met een zalmachtige blush. De harmonieuze aroma’s van rood fruit (aalbes en aardbei) en de aromatische smaken van dezelfde rode vruchten, aangevuld met meloen maken deze wijn fris en soepel om van te genieten tot de heerlijke finish.
Inhoud :20 cl / 75 cl