Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Sterke drank - Vodka


Absolut Elyx

Absolut Elyx

Absolut Elyx is een echte luxe vodka, die getuigt van kwaliteit en vakmanschap, gemaakt van wintertarwe en gedistilleerd in een handmatig bediende vintage koperen distilleerketel uit 1921. Rijke, ronde aroma’s van vers brood en tonen van witte chocolade worden verrijkt met een zachte kruidigheid. Een weelderig, zacht mondgevoel kent nuances van macadamianoten, ontbijtgranen, aangevuld met hints van witte chocolade en boterachtige accenten van vers gebakken brood. In de evenwichtige afdronk proeven we frisse nootachtige tinten en zachte kruiden.
Absolut Vodka

Absolut Vodka

Absolut Vodka heeft een uniek karakter, zowel wat betreft design als smaak. In de zachte smaak vinden we aroma’s van karamel en vanille, terwijl de afdronk fris en fruitig is. Absolut Vodka is de ware definitie van balans en harmonie.
Beluga Noble Russian Vodka

Beluga Noble Russian Vodka

Beluga Noble Russian Vodka is een authentieke Russische vodka geproduceerd in Siberië met natuurlijke Russische tarwe en zuiver water uit Siberische bronnen. De alcohol wordt drie maal gefilterd door 10 meter houtskool en wordt vervolgens gedistilleerd volgens een delicaat distillatieproces, waardoor hij zijn zachte en harmonieuze smaak verkrijgt.
Belvedere Vodka

Belvedere Vodka

Belvedere Vodka wordt geproduceerd in de oudste Poolse distilleerderij, op basis van rogge en gezuiverd water, zonder extra toevoegingen (in overeenstemming met de wettelijke voorschriften van Poolse vodka). Deze Poolse vodka heeft een uitgesproken smaak en karakter, hij is gestructureerd en elegant, met hints van amandel, vanille en witte peper, gevolgd door een fluweelzachte afdronk.
Eristoff Black

Eristoff Black

Eristoff Vodka heeft een wolf als logo en staat ook voor de ware aard van de wolf, instinctief en nachtelijk, afkomstig uit Georgië, historisch gezien “het land van de wolf”, en gemaakt van 100% puur graan. Deze Eristoff Black is een eclectische mengeling van wilde bessen, waaraan hij ook zijn zwarte kleur. Hij smaakt naar rijpe framboos en zwarte bessen, maar bevat ook hints van zoethout en groene appel, aangevuld met gekruide houttoetsen.
Eristoff Ginger

Eristoff Ginger

Eristoff Vodka heeft een wolf als logo en staat ook voor de ware aard van de wolf, instinctief en nachtelijk, afkomstig uit Georgië, historisch gezien “het land van de wolf”, en gemaakt van 100% puur graan. Deze Eristoff Ginger is jongste van de familie en is een perfect samenspel van zoet en kruidig. Daarom kan je hem puur drinken, met ijs en/of sodawater of je creëert een cocktail waarin de smaak van gember gewaardeerd wordt.
Eristoff Original Vodka

Eristoff Original Vodka

Eristoff Original Vodka heeft een wolf als logo en staat ook voor de ware aard van de wolf, instinctief en nachtelijk. Het is een drievoudig gedistilleerde premium vodka, gemaakt van 100% puur graan volgens het geheim familierecept, gecreëerd in Georgië, historisch gezien “het land van de wolf”. Deze Eristoff Original heeft een zuiver karakter en een zeer zachte smaak, waardoor hij zich uitermate leent als basis van jouw favoriete cocktail.
Eristoff Pink

Eristoff Pink

Eristoff Vodka heeft een wolf als logo en staat ook voor de ware aard van de wolf, instinctief en nachtelijk, afkomstig uit Georgië, historisch gezien “het land van de wolf”, en gemaakt van 100% puur graan. Eristoff Pink prikkelt al je zintuigen met zijn explosieve smaak van wilde aardbeien. Heerlijk in een mix met tonic of limonade.
Eristoff Red

Eristoff Red

Eristoff Vodka heeft een wolf als logo en staat ook voor de ware aard van de wolf, instinctief en nachtelijk, afkomstig uit Georgië, historisch gezien “het land van de wolf”, en gemaakt van 100% puur graan. Eristoff Red heeft een bloedrode kleur en is doordrenkt met sleedoornbessen. In zijn fruitige, ietwat wrange smaak ontdekken we hints van sleedoornbessen en framboos die blijven hangen tot een aromatische finish. Van deze Eristoff red geniet je best puur, met ijs of in een opvallend rode cocktail.
Filliers Lemon Vodka

Filliers Lemon Vodka

Bij Filliers Lemon Vodka wordt de originele Grain Vodka verrijkt met een distillaat van zongerijpte citroenen en citrussap. Zowel in de neus als in de mond worden we verrast door frisse en complexe aroma’s van limoen, citroen en roze pompelmoes. De afdronk kent een perfecte balans tussen bitter en zuur en blijft nog enige tijd nazinderen. Geniet van deze aangename verfrissing puur, met ijs of in een zomerse cocktail.