Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Sterke drank - Vodka


Absolut

Absolut

Absolut Elyx

Absolut Elyx

Beluga

Beluga

Deze super premium vodka uit Rusland wordt gemaakt van mout i.p.v. een mengsel van tarwekorrels. Zo verkrijgt men een groot aantal enzymen, die zorgen voor een natuurlijke gisting. De vodka ondergaat een extra rustproces, waardoor de vodka zachter wordt en meer karakter krijgt.
Belvedere Vodka

Belvedere Vodka

Belvedere Vodka wordt gemaakt van rogge. Deze Poolse Vodka is handgemaakt in kleine series in superieure kwaliteit, als er ook maar één kleine oneffenheid is wordt de hele partij afgekeurd. Belvedere Vodka wordt vier keer gedistilleerd, het optimale aantal voor het verbeteren van zijn unieke, subtiele karakter. Deze exclusieve vodka is overladen met prijzen en is één van de beste vodka's ter wereld.
Crystal Head Aurora

Crystal Head Aurora

Aurora is een unieke, nieuwe uitvoering van Crystal Head. Deze vodka is gemaakt met een andere graansoort. Dit maakt Aurora droger, brutaler en pittiger, maar de typische stijl van Crystal Head is nog aanwezig. Het noorderlicht is de inspiratiebron. De fles, met zijn delicate afwerking, is een eerbetoon aan dit natuurlijke fenomeen.
Crystal Head Vodka

Crystal Head Vodka

Crystal Head Vodka is het populaire vodka merk van Ghostbuster Dan Aykroyd. Deze 100% zuivere vodka is maar liefst zeven maal gedestilleerd en zonder enige toevoegingen. De zachte vodka is gebotteld in een kristallen schedel en een must have voor de liefhebber. Crystal Head XL Magnum is perfect om puur van te genieten of te mixen met cola, sinas, jus d'orange, cassis of een andere limonade. Deze unieke fles is erg leuk als cadeau of natuurlijk in je eigen kast! Crystal Head vodka heeft op de IWSC dubbel goud gekregen en behoort tot de beste vodka's ter wereld. Inhoud: 1,75l Alcoholgehalte: 40%
Eristoff

Eristoff

Eristoff Black

Eristoff Black

Eristoff Ginger

Eristoff Ginger

Eristoff Ginger is een vodka likeur met de smaak van gember. Kan puur gedronken worden of met bruiswater.
Eristoff Lime

Eristoff Lime