Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Witbier


Brugs Tarwebier

Brugs Tarwebier

Witbier gearomatiseerd met sinaasappelschil en koreander
Alcohol :4,8 %
Inhoud :25 cl
Brouwerij :Alken Maes
Chouffe Blanche

Chouffe Blanche

Belgisch witbier, licht troebel en goud van kleur met een heerlijke zachte schuimkraag. Fris van smaak, met licht kruidige en citrusachtige tonen. Deze Chouffe heeft een fijne, lichtzoete afdronk, waardoor het een geweldige dorstlesser is!
Alcohol :6,5 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brouwerij Achouffe
Hoegaarden

Hoegaarden

Hoegaarden, het originele Belgische witbier. Ongeveer 600 jaar geleden wilden een aantal monniken uit Hoegaarden iets nieuws proberen en ze voegden exotische kruiden uit heel de wereld toe aan hun traditionele witbier. Dit vormde de basis van de huidige Hoegaarden met zijn verfrissende, licht zure citrussmaak en uitgesproken aroma’s, waaronder koriander. Het bier ondergaat eerst een bovengisting en wordt vervolgens gebotteld, wat een kenmerkende troebel-witte look oplevert en een verfrissende smaakervaring.
Alcohol :4,9 %
Inhoud :25 cl
Brouwerij :Ab-Inbev
Vedett Extra White

Vedett Extra White

Vedette Extra White is een Belgisch witbier dat wordt gebrouwen met enkel natuurlijke ingrediënten zoals tarwe, gerst, hop, koriander en gedroogde sinaasappelen. Om de smaak nog te optimaliseren wordt het bier gedurende meerdere weken opnieuw gegist in de fles en op het vat om daarna ongefilterd gebotteld te worden. Vedette Extra White heeft een lichtgele kleur met een sterke schuimkraag. De kruidige en citrusaroma’s komen duidelijk tot hun recht.
Alcohol :4,7 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brouwerij Duvel Moortgat