Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Witbier


Bar Blanche

Bar Blanche

Bar Blanche is een smaakbommetje. Met haar volle moutsmaak kan ze elke witbier-liefhebber overtuigen. Bar Blanche heeft een bloemig parfum met een toets van tarwe en koriander. De smaak is volmondig kruidig en verfrissend met een zilte nuance mede afkomstig van Yuzu. Ideaal als aperitief!
Alcohol :5,8 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Bar Belge
Brugs Tarwebier

Brugs Tarwebier

Witbier gearomatiseerd met sinaasappelschil en koreander
Alcohol :4,8 %
Inhoud :25 cl
Brouwerij :Alken Maes
Chouffe Blanche

Chouffe Blanche

Belgisch witbier, licht troebel en goud van kleur met een heerlijke zachte schuimkraag. Fris van smaak, met licht kruidige en citrusachtige tonen. Deze Chouffe heeft een fijne, lichtzoete afdronk, waardoor het een geweldige dorstlesser is!
Alcohol :6,5 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brouwerij Achouffe
Hoegaarden

Hoegaarden

Hoegaarden, het originele Belgische witbier. Ongeveer 600 jaar geleden wilden een aantal monniken uit Hoegaarden iets nieuws proberen en ze voegden exotische kruiden uit heel de wereld toe aan hun traditionele witbier. Dit vormde de basis van de huidige Hoegaarden met zijn verfrissende, licht zure citrussmaak en uitgesproken aroma’s, waaronder koriander. Het bier ondergaat eerst een bovengisting en wordt vervolgens gebotteld, wat een kenmerkende troebel-witte look oplevert en een verfrissende smaakervaring.
Alcohol :4,9 %
Inhoud :25 cl
Brouwerij :Ab-Inbev
Vedett Extra White

Vedett Extra White

Het uitzicht is licht troebel en bleek, met een schilderachtige groene schijn. Meteen na het uitschenken is het kruidige, niet overheersende aroma waarneembaar, met citrus als voornaamste parfum en wat koriander op de achtergrond. De smaak is zacht, licht zurig, een beetje granig wat zorgt voor de nodige volmondigheid. Het bier is op en top verfrissend met een hoge doordrinkbaarheid en een zoete, honingachtige, licht geparfumeerde afdronk. Food & Beer Pairing Groenten: koolrabi, raap, knolselder, schorseneren Vis & schelpdieren: zalm, mosselen, sushi (natuur) Vlees: kip Koolhydraten: springrolls Sauzen: vinaigretten Kruiden: koriander, citroengras Fruit: citroen, appel Dessert & zoet: citroentaart Kazen: romige, zachte kaas Tip: Schenk Vedett White aan 3°
Alcohol :4,7 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brouwerij Duvel Moortgat