Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Abdijbier


Leffe 9°

Leffe 9°

Leffe 9° is een abdijbier, heerlijk bij het aperitief en boordevol karakter. Hij heeft een diepe goudkleur en dankt zijn intensiteit aan de gisting, die bij een hogere temperatuur gebeurt dan gebruikelijk. De kruidige, bittere en fruitige aroma's zijn mooi in evenwicht en de lange, licht gerookte afdronk geeft een speciale charme.
Alcohol :9.0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Inbev
Leffe blond

Leffe blond

De smaak is vol, zacht en fruitig (met een zweempje bittere sinaasappel), de afdronk is krachtig en verbazend.
Alcohol :6.6 %
Inhoud :33 cl/75 cl
Brouwerij :Inbev
Leffe bruin

Leffe bruin

Leffe Bruin is een authentiek abdijbier naar een traditioneel recept uit de abdij van Leffe. Hij heeft een delicate smaak van vanille en kruidnagel en een vol aroma van toffee en karamel
Alcohol :6.5 %
Inhoud :33 cl/75 cl
Brouwerij :Inbev
Leffe Ruby

Leffe Ruby

Leffe Ruby is het eerste authentieke abdijbier dat een huwelijk aangaat met rode vruchten. Hij smaakt zacht, verfrissend en subtiel gekruid. Een fijne toets van hout brengt de smaakbalans in evenwicht.
Alcohol :5.0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Inbev
Leffe trippel

Leffe trippel

Leffe Tripel is een traditioneel, hoogblond abdijbier dat nagist op de fles. Hij bevat drie keer zo veel mout en krijgt daardoor een meer bittere smaak. Tijdens de nagisting stijgt het alcoholgehalte tot 8,4 % en diept de smaak zich verder uit. Zo krijg je een stevig en verfijnd bier met een aromatisch boeket en een citroenachtige noot in de afdronk
Alcohol :8.5 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Inbev
Leffe Zomerbier

Leffe Zomerbier

Verfrissend en elegant. Leffe Zomerbier onthult een aromatisch boeket gekenmerkt door frutige en licht gekruide tonen. Zijn aroma's schommelen tussen zoet- en bitterheid. En de lichte kleur met lichtgevende blonde tinten getuigt van zijn verfijning. Proef dit zomerbier op 3° C in het Leffeglas om optimaal van zijn frisheid te genieten.
Alcohol :5,2%
Inhoud :33l
Brouwerij :Abdij van Leffe