Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Fruitbier


Belle-Vue Kriek Classique

Belle-Vue Kriek Classique

Belle-Vue Kriek Classique is een Brussels kriekbier van spontane gisting, dat gerijpt is op houten vaten. Verse kersen wordt geweekt in lambiek en op het einde toegevoegd, waardoor het bier een bordeaux kleur verkrijgt en een frisse fruitsmaak.
Alcohol :5,1 %
Inhoud :25 cl
Brouwerij :Inbev
Belle-Vue Kriek Extra

Belle-Vue Kriek Extra

Belle-Vue Kriek wordt gemaakt door verse kersen te laten weken in lambiek, wat resulteert in een bordeaux kleur en een fruitige, frisse smaak. Bij Belle-Vue Kriek Extra worden nog meer kersen toegevoegd zodat hij nog zoeter wordt.
Alcohol :4,1 %
Inhoud :25 cl
Brouwerij :Inbev
Boon Kriek

Boon Kriek

De Kriek Boon is een fruitbier van spontane gisting, gebrouwen uit oude en jonge lambiek gerijpt op eiken vaten. Per liter bier worden 250 gr krieken uit Galicië toegevoegd. Zo verkrijgt hij zijn dieprode kleur en lichtroze schuimkraag, zijn zoet fruitig aroma en de volle smaak die zoet aanvangt maar evolueert naar licht zuur.
Alcohol :4,0 %
Inhoud :25 cl / 37,5 cl / 75 cl
Brouwerij :Brouwerij Boon
Boon Kriek Mariage Parfait

Boon Kriek Mariage Parfait

Boon Kriek Mariage Parfait is een traditionele, ongezoete en ongefilterde Oude Kriek, die ontstaat uit zwaar ingebrouwen jonge lambiek, waar men 400 gram verse, wilde krieken per liter bijvoegt. Het geheel rijpt nog 6 à 8 maanden op eiken houten vaten en kent vervolgens nog een nagisting op fles. Kenmerken zijn de dieprode kleur en de volle smaak van krieken, eik en vanille.
Alcohol :8,0 %
Inhoud :37,5 cl
Brouwerij :Brouwerij Boon
Boon Oude Kriek

Boon Oude Kriek

Oude Kriek Boon is een klassiek fruitbier op basis van jonge en oude lambiek die op eiken vaten gerijpt is, maar hier worden per liter 400 gram krieken bijgevoegd die één jaar gegist hebben op oude lambiek. Vervolgens kent hij nog een hergisting op fles. Kenmerkend zijn de dieprode kleur en zacht zure smaak, waar de lambiek altijd present is.
Alcohol :6,5 %
Inhoud :37,5 / 75 cl
Brouwerij :Brouwerij Boon
Bush Pêche Mel

Bush Pêche Mel

De Pêche Mel Bush is een combinatie van de BUSH Caractère en een perzikbier, gebrouwen volgens een oorspronkelijk recept op basis van natuurlijke perzikextracten. De natuurlijke vruchtenaroma’s en -extracten (perzik, een vleugje mango, esters en banaan) zijn mooi in harmonie met de bitterheid van de Bush Caractère. Zo ontstaat een volmondig en evenwichtig bier met tonen van karamel. Het is een amberkleurig, gefilterd bier van hoge gisting en met zijn 8,5% alcoholgehalte zonder enige twijfel het sterkste Belgische fruitbier.
Alcohol :8,5 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brouwerij Dubuisson