Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Sterke drank - Jenevers


Filliers Amaretto Cream

Filliers Amaretto Cream

Filliers Appel

Filliers Appel

Filliers Appel-Kiwi

Filliers Appel-Kiwi

Filliers Banana Cream

Filliers Banana Cream

Filliers Barrel Aged 12 years

Deze 12 jaar oude jenever is het meesterwerk van Filliers; hierin bereikt de lange traditie van Filliers om jenever op vaten te laten rijpen, zijn hoogtepunt. Een zachte en evenwichtige jenever, ideaal om puur te drinken, of in cocktails te verwerken. Tasting notes Zacht kruidig met een vleugje wafels & vanille en een zweem van kaneel & speculaas.

Filliers Barrel Aged 17 years

Deze volwassen jenever heeft meer dan 17 jaar in eiken vaten kunnen rijpen. Het resultaat is een zijdezacht gedistilleerd product dat puur het beste tot zijn recht komt. Tasting notes Een zweem van karamel & eiken, gevolgd door zoete, crème-achtige hoogtepunten en een pepertje.
Filliers Barrel Aged 21 years

Filliers Barrel Aged 21 years

In deze 21 jaar oude jenever komt de rijpingsfilosofie van Filliers volledig tot zijn recht. Een waar meesterwerk dat bij alle speciale gelegenheden gedronken kan worden. Tasting notes Een vleugje pure chocolade & walnoten, met een kruidige, evenwichtige smaak en een zweem van karamel & rijpe sinaasappel.
Filliers Barrel Aged 8 years

Filliers Barrel Aged 8 years

Filliers Jenever 8 Years Barrel Aged rijpte zoals u al verwachte effectief 8 jaar op het vat van Amerikaanse eik. Door deze rijping op ex bourbon vaten zwakken de kruiden wat af en verrijkt het distillaat zich met mooie hout tonen. Iets waar Filliers heer en meester in is zullen we maar zeggen. De jaren rijping op het vat geven een mooie zachte afdronk met milde vanille tonen dankzij het bourbon vat. Ideaal ook om te mixen in cocktails met een warme peperige afdronk. Filliers weet keer op keer te innoveren en met deze Barrel aged collectie is dat net zo. Bank vooruit zouden we zeggen
Filliers Bessen

Filliers Bessen

Filliers Cactus

Filliers Cactus