Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Trappist


Rochefort 10

Rochefort 10

De Rochefort Trappistenbieren zijn rasechte bieren van hoge gisting, gebrouwen in de Abdij Notre Dame de Saint-Rémy. Rochefort 10 is de zwaarste in de reeks en oogt diepbruin met een fijne sprankeling. Toetsen van karamel en hout herkennen we zowel in geur als smaak en worden aangevuld met nuances van fruit en koffie. De lange, sterke afdronk is een uniek samenspel van zoet en bitter.
Alcohol :11,3 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Abbaye Rochefort
Rochefort 6

Rochefort 6

De Rochefort Trappistenbieren zijn rasechte bieren van hoge gisting, gebrouwen in de Abdij Notre Dame de Saint-Rémy. Rochefort 6 is de oudste van de familie en heeft het laagste alcoholgehalte. Zowel in de smaak als de geur onderscheiden we indrukken van zacht fruitig, kruiden en mout met een licht bittere afdronk. Het is een bier met een eigen identiteit maar minder rijk en vol dan zijn twee broers.
Alcohol :7,5 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Abbaye Rochefort
Rochefort 8

Rochefort 8

De Rochefort Trappistenbieren zijn rasechte bieren van hoge gisting, gebrouwen in de Abdij Notre Dame de Saint-Rémy. Rochefort 8 is de jongste en heeft een mooie, roodbruine kleur met een stevige schuimkraag. Zijn complexe geur neigt naar kruiden en fruit, wat ook tot uiting komt in zijn licht zoete, kruidige smaak. De afdronk is lang, krachtig en zacht bitter.
Alcohol :9,2 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Abbaye Rochefort
Rochefort Triple Extra

Rochefort Triple Extra

De Triple Extra is de jongste van de familie Rochefort Trappistenbieren, gekenmerkt door hun zachte smaak en sterke body. In tegenstelling tot de andere familieleden is hij niet amber- of donkerkleurig, maar goudblond van kleur. Hij is vol van smaak met een uitgesproken karakter, verrijkt met toetsen van citrus en kruidige aroma’s.
Alcohol :8,1 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Abbaye Rochefort